Russian Blue Klubben

Danmark

Omplacering Cassandra og Ramses

Cassandra, Russian Blue hunkat og Ramses, en Bombay dreng søger et fredeligt og venligt hjem.

Har du plads i hjemmet og hjertet for en venlig og vis lady og en klump kærlighed der tror den er en hund? Det her er pressende, da bombayen kan ikke tilpasse sig til hans nye hjem. Vi kan ikke flytte på så kort varsel og disse søde seniors fortjener et fredeligt hjem hvor de ikke længere er udsat for konstante flytninger, catsittings, lange weekender væk, kattehoteller og andre større ændringer, som har været deres liv indtil nu.
Ramses og Cassandra er 13 - 14 år gamle og er i godt form.

De har begge en pedigree. Kan du give dem 5 stille og hyggelige år i et hjem uden små børn? Kan du bedst lide voksne, godt opdragede katte der elsker at blive kælet med istædet for at rode rundt? Så vil du elske disse glimrende og underholdende personligheder!

Vi bor i Brande men har ikke noget imod at rejse rundt i søgning af et godt hjem. Ramses vil helst gerne have sin ven Cassandra med sig, men andre muligheder kan godt diskuteres. Fordi de er begge senior katte kunne jeg godt betale for deres dyrelæges udgifter for hele deres liv, og jeg velkommer gerne kattene tilbage hvis det ikke gik godt med at bo sammen med dem. Begge er chipped og vaccinerede.
Jeg håber virkelig at vi kan komme på en hurtig muglighed for disse to, især for Ramses for han er ret stresset i øjeblikket.
Hvis du har plads i hjemmet for disse to kælende skatte, lad mig vide det hurtigst mugligt.

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vänliga hälsningar,
Anna